Sexhibition

De to siste årene i utgangen av august måned, har jeg vært så heldig å få delta på en messe for spesielt interesserte. Nemlig Sexhibition. Hva som eventuelt kan foregå under messen, er veldig innlysende i navnet, om du spør meg. Dersom du sitter å undrer deg, og tenker hva i huleste. Sexhibition er en erotisk messe, hvorav det foregår strippeshow med ulike strippere, det er forskjellige erotiske bedrifter med stand, er et piercing studio med stand, en kan få lapdance med mer.

I flere år har jeg sett annonser for denne messen, og plutselig i fjor fikk jeg forespørsel om jeg var interessert i å arbeide på Sexhibition. Takket ikke nei til dette. For det første er det en unik arbeidserfaring innen for stand-salg, event-salg og messesalg. For det andre, er en uheldig og havne utenfor arbeidsmarkedet, må en ta til takke de jobbene en har muligheten til å få. I forbindelse med dette, har jeg nå fått muligheten til å arbeide innenfor et felt, jeg selv har interesse for. Sex er noe som ikke burde være tabubelagt å diskutere eller i det hele tatt snakke om.

Under begge messene, arbeidet jeg for det danske firmaet Erotic Masters, og dette er noen av de koseligste menneskene jeg har vært borti. Derimot tidsplanen for eventet er noe jeg aldri kommer til å bli vant til. Derfor jeg jeg glad for det er en gang i året. En begynner klokken 09:00 fredagsmorgen med oppringing til dette er i boks. Deretter har en et lite avbrekk, hvor en har muligheten til å slappe av, spise og gjøre seg klar for arbeid igjen. Tilvenningen fra rigging i omtrentlig fem timer, og til stand salg i over 10 timer. Dette kommer jeg ikke å bli vant til, under noen omstendigheter noen sinne. Uansett, fredagens arbeidsdag varer da fra 09:00 – 03:00 (natt til lørdag.)

Arbeidsdagen for lørdagen er fra 17:45 – 03:00 (natt til søndag.) Med engang eventet er ferdig natt til søndag, begynner en rett på nedrigg. Denne riggingen er oftest kortere i varighet, fremfor opprigg som varer lengre. Noe som er helt i orden. For da kommer en raskere hjem etter tre intense arbeidsdager. Dette tidsskjemaet er tilsvarende fra Sexhibition 2018, og angivelig er dette tidsskjemaet for Sexhibition 2020.

Etter å ha arbeidet med denne messen i fjor, ble jeg ønsket tilbake igjen i år, og i år har jeg allerede fått arbeid på Sexhibition 2020. Ja, dette er arbeid med salg, og det viser seg at jeg mestrer event-salg, bedre enn jeg har antatt. Det er hyggelig å bli sett av arbeidsgivere og bedrifter. Endelig begynner min arbeidsevne å bli sett. I forbindelse med dette, kommer jeg igjen til å måtte venne meg til en intens arbeidshelg med lange timer, hyggelige folk og arbeidsplass innenfor et område jeg har interesse for. Dette hjelper særdeles til å gjøre en god jobb. Trives en på jobb, gjør en naturligvis en god innsats på jobb.

Er du i en situasjon som er uforutsigbar, si ja til spontane muligheter. Du vet aldri hva som kommer ut av de mulighetene, eller hvor de vil bringe deg med tiden. Jeg er takknemlig for denne muligheten, og kommer til å takke ja så lenge muligheten er der. Kort fortalt, Sexhibition er grunnlaget for at de tre siste dagene har vært tunge på morgenen. Her kan du lese innlegget angående morgentryne deluxe edition. Døgnrytmen min blir jo tullerusk, og svingende samtidig. Døgnrytmen min er situasjons bestemt, men nogenlunde innafor normalen.

Helgen som nettopp har vært, kjennes betydelig på kroppen min slik at jeg egentlig ønsker å ligge under dynen og slappe av. Hverdagen er igjen påbegynt, og det er dessverre ingen mulighet i agendaen min for dette. Derfor er det beste å tvinge seg ut av sengen på en positiv måte.

Ønsker dere en fremdeles hyggelig og koselig tirsdag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg