Se oss!

Følg helsemyndighetenes råd, og hold deg hjemme. Vær med på den nasjonale dugnaden!

Bildet er tatt av på fjorårets Rockovery. Hvorav jeg holdt appell om hvorfor musikkterapi er viktig! Bildet er tatt av Uteseksjonen i Oslo

Vi er nå i en tid hvor livet til mange er snudd på hode, og satt på vent! Noe som er veldig trist og utfordrende i seg selv! I forbindelse med dette, legger jeg mer og mer merke til at de allerede svakstilte i samfunnet ikke blir tatt med inn i diverse krisepakker det nå diskuteres. De av oss som allerede er svakstilte, er fremdeles svakstilte! Noen av oss har potensielt mistet den eneste jobben de har klart å få, diverse aktiviteter uvisst utsatt, og utdanninger en kan gå gjennom er utsatt.

Kjære dere som diskuterer krisepakkene, når skal vi bli tatt med inn i dem? Fler av oss har sterk erfaring og kompetanse å ta med inn i arbeidsmarkedet! Dette er tiden å rette synet mot de svake, og ikke sterke. Hjelp heller oss å bli løftet frem i denne utfordrende tiden.

Kjære krisestab, regjering og stortinget: Jeg oppfordrer dere til å selv kontakte de svakstilte å høre hva de kan bidra med i denne utfordrende tiden.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg