Naturlighet

Reklame | For fotografen Lærke Posselt

Dette bildet er fotografert av @laerkeposselt, for et fotoprosjekt kalt: Q* Bending Genders i 2017. I forbindelse med prosjektet, skulle det utstilles i Danmark, ved Holstebro Kunstmuseum. Du kan lese mer om utstillingen og prosjektet her.

Det å arbeide sammen med Posselt var veldig gøy og lærerikt. Måten hun ville fotografere bildene på, stedet og alt ved hun ønsket å oppnå, for å ha med i bildet. Hun ville ha åpne øyne og hadde veldig få muligheter for å få godt bilde. Kameraet hun arbeidet med var et engangskamera, eller hvert fall noe i nærheten av det. Om minne mitt er riktig, tok hun omlag 40 bilder nesten samme sted, for å få ET godt resultat å arbeide videre med. Gøy og ikke minst utfordrende å stå å posere mens det går flust av fremmede folk forbi, og funderer over hva foregår her!

Muligheten jeg har hatt for å være med i et prosjekt som har hatt utstilling, i et annet land enn Norge. For å synliggjøre mangfoldigheten av kjønnspekteret, ser jeg på som ærefullt å håper flere muligheter dukker opp i fremtiden.

 

Følg meg gjerne på Facebook her | Instagram her og her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg