Morgentryne Deluxe Edition

Det er morgen, alarmen ringer og det er på tide å våkne. Du åpner øynene dine, og tenker hvorfor var det så tungt å våkne idag? Øynene skriker trøtthet, utslitthet og at de lengter etter mer søvn. Innerst inne tenker du at du helst kunne sluppet å våkne tidlig idag, men grunnet avtaler og andre avtaler, må du opp. Når øynene er så trøtte at du egentlig bare vil sove.. Hvorfor ikke bare sette på musikk som er energifull, og gir deg lysten til å våkne ordentlig? Før du setter på musikken, har du allerede lagd deg frokost og lagt merke til at du ikke ble noe mer våken av å få i deg mat, eller vitaminer.

Det innledende avsnittet er tanker, og rutiner jeg gjør hver eneste morgen. Kun for å våkne raskest mulig og med en positiv tanke da jeg går ut av hjemmet mitt. Selvsagt er dette situasjons betinget, likt som mye annet. Det aller viktigste er at dagen blir god, og at du gjør ditt beste gjennom hele dagen. Ingen kan ta fra deg det. Dersom noen skulle prøve seg på det, ikke la dem vinne.

I det du åpner øynene, kan det være flere millioner med innrykk som flyr deg forbi, uten at du legger merke til det. Eksempelvis tanker som hva skal jeg idag, skal jeg jobbe idag, har jeg en rolig dag eller blir den hektisk. I mens disse tankene svirrer rundt. Bruker du jo også flere krefter på å ikke tenke dem og våkne i en god tone. For å unngå disse million tankene, setter jeg på energifulle låter, som gir meg glede, motivasjon og inspirasjon til å fortsette dagen min, og utrolig nok møte dagen med positivitet.

I den forbindelse, ønsker jeg å legge ved en av sangene jeg ofte spiller av på morgenen for å gi meg selv motivasjons boost tidlig på morgenen. Denne gangen landet det på Todrik Hall – Nails, hair, hips, heels. Har du hørt denne sangen før? Om du sitter å vrir deg til tanken, hvorfor jeg synes det har vært tyngre å våkne tidlig idag, enn sist uke. Vil det komme et innlegg fortløpende som forklarer dette. Følg med for dette innlegget ut mot kvelden idag. I mellom tiden, følg med på christerandre @ snapchat eller instagram for andre oppdateringer.

Håper dere har hatt en lettere morgenkvist enn jeg selv hadde idag. Faktisk nå tredje dagen på rad.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg