Geitebukk og jobbsituasjon

I løpet av uken, har jeg skrevet innlegg som forteller litt om hva jeg har bedrevet året 2019 frem til nå med. I mellom linjene har det kommet frem at jeg mot høsten skal ta en eksamen, at det er flere spennende prosjekter som pågår og om jobbmulighet året 2020. Men dette sier ikke noe om hva som skjer bak kulissene, og hva jeg egentlig sjonglerer hverdagen min med.

Fotograf Roy Erik Brynjulfsen

Først og fremst, vil jeg gjenta et sitat som betyr beskrivelig mye for meg. Jeg fortalte min gode venninne, at hun har blitt sitert og at hennes budskap blir lyttet til. Angivelig skal vedkommende ha felt en tåre eller to. Da hun ble ferdig med å lese sammenhengen av sitatet og hva det dreier seg om.

Du er en av få jeg kjenner, som jobber iherdig med fokus rettet mot fast arbeid og utdanning. Samt at du er en geitebukk når det kommer til å være hardt arbeidende. Det faktum at du sitter her idag, og er uten fast arbeidet er usedvanlig trist. Din vennlighet og godhet samt ressursene du sitter med. Burde være mer enn nok til å gi deg en eller annen form, for arbeid med god inntektsmulighet.

I forbindelse med innlegget mitt som handler om utdanning, kommer dette innlegget her til å ha fokuset mot arbeidsmarkedet. Arbeidsmulighetene mine er veldig få. Noe som er trist, ettersom jeg arbeider flittig med CV bygging, søknadsskriving og jobbsøknad generelt sett. Hver gang jeg søker jobber. Hender det fort at jeg søker på omlag 20 jobber pr dag. Noe som er en jobb i seg selv, og ja jeg skriver individuelle søknader. Er ikke noe kopier og lim inn her i gården. Skal jeg først selge meg inn som arbeidstaker, skal det gjøres ordentlig.

Bildet er tatt av en tidligere bekjent. Av en tur vi hadde på FOD Gården, tre/fire år tilbake i tid.

Da det er sagt, driver jeg med forbedring av vitnemålet og jobbsøkings situasjonene parallelt. Det er tungt, men det må gjøres. Slik at livet mitt, forhåpentligvis slutter å stagnere. Tidløs stagnasjon er utmattende og uforutsigbart. Det å ikke vite hvordan måned til måned er økonomisk sett, utdanningsmessig og arbeidsmessig, det tærer på helsen. Akkurat dette, er jeg et praktisk eksempel på. Grunnet enkelte av disse punktene, har jeg uheldigvis pådratt meg Tendinopati. Hvorvidt det har vært klassisk eller akutt en stund tilbake vet jeg ikke, men nå er det hverken eller. Noe som er interessant. Forklarer mer rundt dette siden.

I skrivende stund, sitter jeg på en kafé å arbeider med kontor relaterte arbeidsoppgaver. Dette tilsvarer mail og telefon henvendelser, møtebooking, markedsføring av bloggen og notering av fremtidige arbeidsoppgaver. Slik at ikke noe av det går tapt. Det er omlag 45 minutter til jeg skal inn i et møte, på samme kafé angående arbeidssituasjonen min. I forbindelse med møter, føler jeg mer relativt dreven på jobbintervjuer. Etter min runde med utsendelse av jobbsøknader, ender jeg opp med å få innkallelse intervju, og enkelte får jeg avslag på. Samtidig som ingen gir noe svar i det hele tatt.

Privat bilde

Om ikke lenge skal jeg ha et møte relatert til arbeidssituasjonen min. I jakten min på en godt betalt jobb, er jeg i flittig dialog med en jobbspesialist. Denne jobbspesialisten digger jeg. Vedkommende får meg til å tenke kreativt og vekker frem artisten i meg. Det er også en av grunnene bak fler produserte innlegg, og kommende prosjekter dere får høre mer om. Uansett, jobbspesialisten jobber ved et rekrutteringsbyrå fåtall, ikke anerkjenner eller ser på bedriften, som et kvalifisert rekrutteringsbyrå.

Selvom jeg forguder skriving, blogging og dere vakre lesere. Må jeg nesten fokusere videre på forberedelser til møtet mitt, og de andre prosjektene som pågår. Etterhvert som tiden går, vil dere også bli oppdatert om dem. Inntil videre, kan jeg ikke fortelle noe om dem. Det skyldes rett og slett at jeg ikke vil informere om noe, som ikke ender opp med å skje alikevell. Akkurat nå, er dette kun forespørsler som venter konsekvent svar. Dere skal bli oppdatert, raskest mulig etter at jeg selv blir det.

Ønsker dere fremdeles en god torsdag. Til tross for at værgudene er i mot oss idag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg