Boklanseringen til Slipp meg fri

Innlegget inneholder anbefalinger, men ingen reklamer eller annonser.

Høsten 2019 bød på mange interessante begivenheter. Enkelte av dem, har lagt igjen spor å vekket opp motivasjonen og inspirasjonen min, til å fortsette med interessene mine for kulturlivet og gjøre horisonten videre. En del av det arbeidet er blogging naturligvis. Over flere år har jeg lagt merke til forkjærligheten min for tekstskriving, og den vil jeg gjøre ennå sterkere. Til å gjøre skrive motivasjonen min interessant, har jeg tatt tak å dratt på tre ulike boklanseringer i fjor høst.

Boklanseringen jeg ønsker å nevne først, er lanseringen rundt boken Slipp meg fri, skrevet av Angelica Kjos og Atle Austad. Dette er en bok jeg både gruer og gleder meg til å lese. Rett og slett siden mye av innholdet i boken vil være nær-beslektet av personlige opplevelser og noe jeg står midt opp i selv fortiden. Slipp meg fri er en utrolig viktig bok som tar opp en sterk opplevelse, og viser frem hvordan behandlingen gikk for seg.

Anbefaler deg å løpe til nærmeste Norli, Tanum, Ark eller Notabene for å kjøpe boken. Over den siste tiden, har det foregått signerings-turné av Slipp meg fri. Dersom du skulle ha muligheten til å dra på en av de eventene, gjør det! Ikke bare får du tak i en bok, men du får også møtt et helt suverent menneske, med en sterk stemme.

Angelica har ikke bare skrevet en interessant bok. Hun har over flere år skrevet sangtekster preget av sterkt innhold. Derfor ønsker jeg å legge ved en av hennes låter, nemlig Løvetann.

 

Håper dere får en fin onsdag og at dagen bringer med seg mange gode stunder.

– Christer André

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg