Back to school

Dette året her satte jeg endelig inn vinnerviljen og skal tilbake til skolebenken, for å fullføre videregående skole en gang for alle. Motivasjonen har vært 100% i flere år nå og da jeg endelig fikk en liten tid til kunne avgjøre hvordan 2019 skulle se ut for meg, satte jeg inn kulestøtet og søkte opp fagene jeg skal ta i år. Både gruer og gleder meg til å gå tilbake til skolen, men jeg har vist med meg selv at det å studere er noe jeg har lyst til. Både vinnerviljen og motivasjonen er der. Det er noen få ting som gjenstår av forberedelser og jeg håper selvsagt at det går i land innen skolen begynner.


(Bildet er hentet fra Google.)

Det blir spennende å se hvordan dette fungerer i kombinasjon av jobb og andre fritidssysler. De siste årene har jeg hatt flere prosjekter gående samtidig, så det å skulle kombinere skole, jobb og frivillig arbeid er noe jeg har kapasitet til å kombinere, jeg må bare foreta de rette kombinasjonene og valgene.

Hvilke fag jeg skal ta, kommer jeg tilbake til, når skolen begynner. Det er ikke mange dagene til, nervene kommer fortere enn jeg trodde, men det skal være i den skjønneste orden og pulsen er fremdeles lav. Det er noe som kommer godt med, for da slipper en å stresse. Stress kommer aldri godt med.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg